Wienerberger pakt uit met de nieuwe Terca gevelsteenreeks Arces onder het motto ‘See me, feel me, touch me’. De serie omvat immers bakstenen met een uitgesproken textuur, die erom schreeuwen aangeraakt te worden. En minstens even sterk is hun coloriet, dat vraagt om gezien te worden.

Architectuur is een constante zoektocht naar nieuwe vormen van beleving. Naast de vormgeving levert ook de uiterlijke verschijning van gevel- en dakmaterialen daartoe een essentiële bijdrage. Met de Arces collectie legt Wienerberger de lat eens te meer net een ietsje hoger.
Arces biedt een selectie aan tinten die elk hun eigen gevoel en intensiteit uitstralen. Waar de rode en paarse varianten vooral inzetten op levendige, aardse kleuren, bieden de warm-grijze en zandkleurige tinten een subtiel, maar verrassend contrast. Wat al deze bakstenen echter verbindt, is de aandacht die gegeven werd aan texturen die dynamiek brengen aan het geheel. Bent u op zoek naar hoogwaardige afwerkingen met net dat ietsje meer, dan biedt Arces u een scala aan mogelijkheden.
Wienerberger Arces Leus Bouwmaterialen

Rijk kleurenpalet

De Arces handvormcollectie wordt aangeboden in Waalformaat in een kleurenpalet van vier tinten die probleemloos samen te voegen vallen tot contrastrijke ensembles. Naast de levendige, aardse rode en paarse varianten Candy Rood en Ruby Rood zijn dat de subtiele, warm grijze en zandkleurige tinten. Moon Grijs en Corn Geel.

Muur boordevol textuur

De vier uitvoeringen delen eenzelfde unieke kwaliteit, namelijk hun uitgesproken textuur. Die maakt komaf met saaie gevels en creëert een muur vol dynamiek die we gerust de pendant van Phil Spectors fameuze geluidsopnametechniek ‘wall of sound’ mogen noemen.