Elke topvloer start met topmaterialen

Van een onberispelijke start tot een verbluffende afwerking, wij staan je bij van A tot Z.

Alles voor een vlotte plaatsing

Vloerder Tegelsnijder

Hechtingsmaterialen

Van egalisatiemortel, tot vloerisolatie, lijmen & hechtingsprimers, tot zoveel meer,.. we bieden een waaier aan materialen die je stap-per-stap begeleiden bij de bevestiging van je vloer.

Mixers & Mengstaven

We beschikken over een divers assortiment aan hoogwaardige mixers & mengstaven, die geoptimaliseerd zijn voor het mengen van diverse materialen zoals mortel, cement en egalisatiemiddelen.

Tegelboren

Boor op breukloze wijze door je tegels heen. Van tegelboren voor lagere hardheidsgraden, tot steenboren voor gemiddelde hardheden, tot diamantboren voor de hoogste hardheidsgraad.

Tegelsnijders

Een precieze en betrouwbare tegelsnijder is essentieel voor het nauwkeurig snijden van tegels in de gewenste vorm en grootte. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan tegelsnijders, van handmatige tot elektrische modellen.

Kwalitatief (hand)gereedschap

Vloerder Rubberen Hamer

Levellingsmaterialen & Afstandshouders

Afstandshouders, uitvulplaatjes en tegellevellingsmaterialen zoals clips en spieën houden je tegels stevig op hun plaats tijdens het plaatsen en minimaliseren hoogteverschillen.

Diamantschijven

Diamantschijven worden gebruikt als accessoire voor elektrische gereedschappen zoals oa. haakse slijpmachines of zaagmachines. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes en diktes.

Latten

Dankzij onze afrijlatten, met een lengte tot 4 meter, ben je verzekerd van een vloer die perfect waterpas komt te liggen.

Lijmkammen

Lijmkammen zijn het ideale gereedschap voor een gelijkmatige en efficiënte verdeling van je hechtingsmateriaal. Ze zijn beschikbaar in diverse groottes, materialen en vormen.

Inwasspanen

Een inwasspaan is een onmisbaar gereedschap voor elke vloerder. Inwasspanen worden gebruikt om voegmiddel gelijkmatig en grondig tussen de tegels aan te brengen.

Rubberen hamers

Een rubberen hamer wordt gebruikt om vloerbekleding voorzichtig aan te kloppen. Een klauwhamer is dan weer handig voor het aanbrengen van plinten of voor het verwijderen van een oudere vloerbedekking.

Werkkledij maakt het plaatje compleet 

Werkkledij voor vloerders bij Leus Bouwmaterialen

Bij Leus Bouwmaterialen tref je een uitgebreid assortiment werkkledij aan, van werkbroeken & werkhandschoenen, tot brillen, maskers, enz. Onze selectie biedt je een optimale bescherming zonder in te boeten op bewegingsvrijheid. Spring even binnen om je keuze te maken.

Ready, set,.. en vloeren maar!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons assortiment of laat ons je bijstaan met deskundig advies over de keuze van het juiste gereedschap van je vloerproject.

Kom langs

Plaats een bestelling

Vloerder Contact