Een duikje in onze badkamermaterialen

Bouwplaten

Bouwplaten of tegelplaten dienen als de perfecte basis voor de wand- of vloerbekleding van je badkamer. Deze bouwplaten bieden niet alleen een stevige ondergrond, maar zorgen ook voor geluidsdemping en extra isolatie. Ontdek de veelzijdigheid van onze polystyreen hardschuim bouwplaten, verkrijgbaar in diverse formaten. Of kies voor het gemak van kant-en-klare tegelplaten als een snelle en handige oplossing voor de bekleding van je badkamer of jacuzzi.

Daarnaast beschikken we over een ruim aanbod voorgevormde inbouwelementen, perfect voor het creëren van nissen en plateaus. Spring even binnen & laat je inspireren door de mogelijkheden!

Badkamer - Ontdek ons gamma bouwplaten voor de badkamer

Waterdichting

 

Badkamer -Waterdichtingsdoek van Kerdi Schlüter, kies voor kwaliteit!

Om je badkamer doeltreffend tegen vochtproblemen te beschermen, is een degelijke waterdichting essentieel. Ontdek de mogelijkheden van onze flexibele waterdichtingsdoeken, die een betrouwbare barrière vormen om te voorkomen dat vocht je muren binnendringt.

 Het Kerdi-waterdichtingsdoek in detail     

Het waterdichtingssysteem Kerdi van Schlüter is de veilige waterdichte keuze voor iedere badkamer! Met een speciaal vliesweefsel aan beide zijden, is dit doek geschikt voor een waterdichting van zowel vloeren als wanden. Het is eenvoudig met tegellijm te plaatsen & is direct betegelbaar.
Alle accessoires en bijhorende afwerkingsmaterialen zijn voorradig. Bovendien snijden we het op maat voor je af.

Bestel Kerdi online of spring even bij ons binnen

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment coatings aan. Coatings vormen een extra beschermende laag om vochtproblemen te weren. Ook zorgen ze voor een eenvoudiger onderhoud & brengen ze een visueel sterke afwerking met zich mee.

PVC-hulpstukken

Zet die eerste stap naar een goed functionerende en betrouwbare badkamerafvoer & -riolering met onze sanitaire PVC-hulpstukken. Of je nu op zoek bent naar buigzame bochten, T-stukken, verloopstukken of andere sanitaire hulpstukken, ons assortiment biedt diverse oplossingen voor een efficiënte en waterdichte installatie.

Douchegoten & – bodems

Verbeter jouw douchebeleving. Bij Leus Bouwmaterialen streven we naar het aanbieden van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleug(je) elegantie toevoegen aan jouw badkamer. In ons assortiment: Douchegoten, afvoergoten & douchebodems. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling of eerder een klassiek design voor ogen hebt, we beschikken over een oplossing voor ieders smaak.

Betegeling & werkbladen

Werkbladen & tabletten

Verken de diverse mogelijkheden van natuursteen: Als verfijnd werkblad voor je lavabo &/ wastafelmeubelstuk, als luxueus accent voor je badbekleding, of voor de creatie van praktische én stijlvolle tabletten. Spring even binnen, we vertellen je er graag meer over.

Wand- & vloertegels

Voeg een tijdloze/moderne/speelse/… uitstraling  aan jouw badkamer toe! Verken onze uitgebreide collectie wand- en vloertegels, van keramisch tot natuursteen, beton en zoveel meer. Kom even langs in onze showrooms te Melle &/ Sleidinge, laat je inspireren door ons aanbod, ervaar er zelf de kwaliteit & ontdek die tegel waar je op zoek naar was.

Lees meer over onze vloer- & wandtegels >

Badkamer - wandtegels, vloertegels en werkbladen
Badkamer - contact Leus Bouwmaterialen

Ga aan de slag

Realiseer jouw droombadkamer vandaag! Verken (een selectie van) ons assortiment online of kom langs in onze filialen voor persoonlijk advies. Transformeer jouw badkamer tot een oase van efficiëntie & stijl met onze eersteklas materialen.

Waar wacht je nog op?

Contact

Verken het online gamma