Verf met verve, ontdek ons gamma

Alle accessoires voor verf op 1 adres

Afplaktape & bescherming

Van scherp afgelijnde accentmuren & de creatie van kleurrijke geometrische meesterwerken, tot het nauwkeurig afdekken & beschermen van omliggende oppervlakken, onze brede selectie hoogwaardige afplaktapes en beschermingsmaterialen tillen je schilderprojecten ongetwijfeld naar nieuwe hoogten!

Schuurpapier & -sponsen

Een grondige voorbereiding vormt de eerste stap richting een geslaagd eindresultaat. Verken ons assortiment aan schuurmaterialen, van schuurpapier tot schuursponsen en schuurborstels, waarmee je een glad & proper schilderscanvas kunt creëren.

Reinigers 

Maak je ondergrond spic & span met een verfreiniger vooraleer je aan het verven gaat. We bieden een ruime selectie aan toepassingen aan die je bijstaan in het verwijderen van olie- & vetvlekken, oude verfresten, en zoveel meer.

Hechtprimers

Maak gebruik van een hechtprimer om je te verzekeren van een betere verfhechting op verschillende oppervlakken, zoals hout, metaal, kunststof en metselwerk. Bovendien helpen ze het risico op afbladderen en loslaten van de verf te minimaliseren. Kom onze selectie primers ontdekken die het verschil voor jouw project kunnen maken.

Verfemmers & -(inleg)bakken

Schilder die verfinlegbak gebruikt.

Onmisbaar voor ieder verfproject, ongeacht of je nu een professionele schilder of een enthousiaste doe-het-zelver bent, zijn verfemmers, inlegbakken en verfbakken.

  • Verfemmer – Een verfemmer is een ruime container die eenvoudig te dragen is en wordt gebruikt om verf in te mengen en op te bergen.
  • Inlegbak – Een inlegbak dient als inlegstuk voor de verfemmer. Een inlegverfbak wordt gebruikt om te voorkomen dat de verfemmer vervuild raakt.
  • Verfbak – Een verfbak laat je toe om een kleine hoeveelheid verf in over te gieten om vervolgens moeiteloos en precies met een verfroller aan de slag te kunnen.

 

Verfkwasten, -rollers & -borstels

Van het fijnere precisiewerk tot het aanpakken van lastig te bereiken hoeken en het efficiënt beschilderen van grotere oppervlakken, wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan verfborstels, verfkwasten, verfrollers en meer, perfect afgestemd op diverse schildersuitdagingen.

  • Ronde verfkwasten zijn uitstekend geschikt voor het schilderen van deuren, kozijnen en hekwerk.
  • Platte verfkwasten zijn dan weer ideaal voor het aanbrengen van beits of vernis.
  • De speciale radiatorkwast, te herkennen aan het knikje aan de bovenkant, maakt het gemakkelijk om achter verwarmingselementen of andere moeilijk bereikbare plekken te schilderen.
  • Een blokborstel vormt de ideale partner voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals muren en andere ondergronden.
  • Verfrollers bieden de ideale combinatie van gebruiksgemak en een professioneel resultaat.
Schildergereedschap bij Leus Bouwmaterialen

Werkkledij

Maak het plaatje compleet & ga aan de slag met je verfproject in de geschikte werkkledij: Van overalls, tot handschoenen, werkschoenen & zoveel meer, spring even binnen om het gamma te ontdekken.

Verfadvies op maat

Ontdek hoe wij het verschil voor jouw verfproject kunnen maken. Kom even langs of geef ons een seintje. Ons team staat voor je klaar met advies op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en ervaringsniveau. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw schilderproject.

Kom langs

Contacteer ons

Leus - Contacteer ons