Dakbekleding van A tot Z

Bij Leus Bouwmaterialen tref je alles voor hellende & platte daken alsook tuinhuis- & carpooldaken tegen scherpe prijs aan.

Dakpannen

Een renovatie of nieuwbouwproject voor de boeg? Of op zoek naar slechts enkele dakpannen voor een herstelling? We hebben voor elk project de perfecte pan in huis. Keramische pannen, beton- of tegelpannen, .. We beschikken over een ruime keuze in verschillende stijlen en kleuren.

EPDM

EPDM is een uitstekende keuze voor dakbedekking en de bekleding van voorgemonteerde dakpanelen. Dankzij zijn UV- bestendige eigenschappen en hoge elasticiteit biedt het weerstand tegen scheuren en barsten.

Roofing

Roofing (bitumen of dakleer) is een populaire keuze voor platte daken. En met reden, het kent namelijk een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Roofing is te vinden in de vorm van stroken of als bitumenleien.

Dakplaten

Dakplaten staan garant voor duurzaamheid, waterbestendigheid en bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn bovendien efficiënt en snel te installeren. Deze stalen platen komen in verschillende stijlen, diktes en kleuren.

Dakventilatie
  • Dakgoten: In ons gamma tref je dakgoten en afvoerbuizen in verschillende vormen,  afmetingen en uit diverse materialen zoals onder meer PVC en staal aan.
  • Onderdak:  Het onderdak fungeert als een waterdichte laag tussen je isolatiemateriaal en dakbedekking. Het heeft een beschermende functie en draagt bij aan een goede energieprestatie van je woning.
  • Dakventilatie: Ontdek onze oplossingen voor dakontluchting en dakdoorvoeren. Dakventilatie voert ventilatielucht via schuine daken af, het zorgt voor de verluchting van vochtige ruimtes en het fungeert als uitlaatproces van dampkappen. Ook stelt het je in staat om kabels die worden gebruikt bij oa. de installatie van zonnepanelen, door te voeren.
  • Dakonderhoud: Hou je dak in piekfijne conditie met regelmatig dakonderhoud. We bieden een brede waaier hoogwaardige onderhoudsproducten aan die garant staan voor duurzaamheid en hoge effectiviteit.

Uitgebreid aanbod dakramen & lichtkoepels

Laat natuurlijk licht binnen en verbeter de temperatuurregeling van je woning.

Dakramen

Dakraam

Verken onze uitgebreide selectie dakvensters, vervaardigd uit diverse materialen zoals aluminium, PVC en hout. Van moderne stijlen tot klassieke ontwerpen, van tuimelramen tot uitzetramen, we staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ideale oplossing.

Lichtkoepels

Lichtkoepel

Lichtkoepels zijn ideaal om ruimtes onder een plat dak van extra lichtinval te voorzien. Maak je keuze uit diverse maten, vormen, kleuren en materialen. Lichtkoepels voor platte daken bestaan doorgaans uit 2, 3 of zelfs meerdere schalen. Hoe meer schalen, hoe beter de isolatieprestaties van je lichtkoepel. Bovendien zijn de meeste lichtkoepels voorzien van inbraakwerende en warmtewerende eigenschappen.