Jouw project, onze topmaterialen

Begin jouw reis naar die tuin en terras van je dromen.
Ontdek onze selectie en laat je inspireren.

Tuinieren - Gereedschap

Tuinieren

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net met de aanleg van je buitenruimte bent gestart, bij Leus Bouwmaterialen beschikken we over hoogwaardige bouwmaterialen met -uiteraard- de bijhorende benodigdheden voor elk type tuinproject. Een greepje uit de vele mogelijkheden & toepassingen: Verfraai je buitenruimte met stijlvol tuinmeubilair, creëer een warme sfeer met onze verlichtingsoplossingen, tuinier als een echte professional met hoogwaardig tuingereedschap, ga aan de slag met diverse afboordingsopties, en ontdek eersteklas kunstgras in ons gevarieerde assortiment.

Sierstenen & Granulaten

Voeg karakter en stijl aan je buitenruimte toe met onze uitgebreide selectie sierstenen en granulaten. Kies uit een diversiteit aan kleuren, texturen en groottes om jouw tuin/terras/oprit een unieke uitstraling te bezorgen die de tand des tijds doorstaat.

Lees meer>

Afwatering

Een goed afwateringssysteem voorkomt niet enkel plassen en modder in je tuin, maar beschermt ook je terras en de fundering van je woning. Het draagt bij aan de duurzaamheid van je buitenruimte en zorgt ervoor dat je er optimaal van kunt genieten. Van slim ontworpen afvoergoten, buizen en regenwaterputten, tot krachtige pompen & efficiënte recuperatiesystemen, we beschikken over alle materialen om die grillen van ons Belgische weer succesvol te kunnen doorstaan.

Meer hierover >

Terras Aanleg

Buitentegels & Terrasafwerking

In ons gamma tref je een ruime selectie aan natuursteen of keramische terrastegels in diverse texturen, formaten en stijlen aan. Verkies je eerder robuuste beton- & kleiklinkers, of leun je toe naar kasseien & grasdallen? Geen probleem, bij Leus Bouwmaterialen hebben we alles in huis om je terras om te toveren tot een aangename plek waar je graag vertoeft. Kom hier alvast meer te weten &/of laat je inspireren tijdens een bezoek aan onze showrooms.

Jouw buitenproject begint hier

Het kriebelt om die groene vingers uit de mouwen te steken & aan de slag te gaan, maar je hebt nood aan advies, je hebt nog enkele vragen, of je geeft graag een bestelling door? Wij zijn slechts één bericht/ telefoontje/ bezoekje van je verwijderd.

Kom langs

Neem contact met ons op

Contact