Vochtbestrijding en waterdichting
Onderhoud
Siliconen

Of je nu een doorgewinterde bouwprofessional of een gepassioneerde doe-het-zelver bent, bij Leus Bouwmaterialen tref je een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige bouwchemieproducten aan, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan diverse uitdagingen.

Een greepje uit ons aanbod

Additieven

Additieven worden toegevoegd tijdens de productie of verwerking van materialen, zoals cement, beton, mortel,.. Ze helpen onder meer de uithardingstijd te reguleren, de hechting te verbeteren en/of de wateropname te verminderen.

Siliconen

Siliconen zijn dé sleutel tot succes voor waterdichte en duurzame afdichtingen. Kom meer te weten over ons uitgebreide gamma siliconen die garant staan voor langdurige bescherming en optimale flexibiliteit.
Lees meer >

Onderhoud & Reiniging

Bescherm je parket, laminaat, tegels, klinkers,.. tegen vocht, vuil en beschadigingen met onze ruime selectie aan impregneermiddelen. Daarnaast beschikken we over een waaier aan reinigingsproducten om op efficiënte wijze komaf te maken met onder meer cementsluier, olie- en roestvlekken.

Bitumen

Bitumen is een veelzijdig bouwmateriaal dat in diverse toepassingen wordt gebruikt. Het staat bekend om zijn voortreffelijke waterdichtingscapaciteiten, sterke hechting en duurzaamheid.

PU-bouwmaterialen

De term polyurethaan, afgekort PU, omvat een breed assortiment aan bouwproducten met diverse eigenschappen en toepassingen, waaronder isolatieschuim, PU-lijmen, PU-sandwichpanelen, en zoveel meer.
Ontdek meer >

Waterdichting & Vochtbestrijding

Wapen je tegen water met onze hoogwaardige coatings en additieven. Onze waterkerende folies, vochtschermen, ventilatietoepassingen,.. maken dan weer het verschil wanneer vocht, inclusief opstijgend vocht, een uitdaging vormt.

Bouwen

Bouw met vertrouwen

Maak gebruik van de mogelijkheden die bouwchemie te bieden heeft en zet die volgende stop naar een geslaagd bouwproject.

Spring binnen in ons filiaal te Sleidinge of Melle, ons team van Leus Bouwmaterialen staat je er graag bij met het nodige advies. Of laat een berichtje via het contactformulier na.

Kom langs

Neem me mee naar het contactformulier