Een duikje in onze toepassingen

Buizen & Hulpstukken

Ontdek onze hoogwaardige PVC-buizen/-moffen/-bochten, -terugslagkleppen..  met de bijhorende hulpstukken die jou in al jouw afwaterings & – rioleringsnoden bijstaan. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor regenwaterafvoer of een complexer systeem voor de behandeling van afvalwater nodig hebt, wij hebben voor elke nood een toepassing, ongeacht de omvang van je project.

Regentanks & -Putten

Wist je dat regenwater op vele manieren herbruikbaar is, van onder meer het bewateren van je tuin tot de meer dagelijkse huishoudelijke taken? Een goedkoop & efficiënt toppertje dus! Met behulp van een regentank of regenput vang je je regenwater efficiënt & makkelijk op. Wij hebben alvast in huis: Lichtgewicht kunststof regenwatertanks, perfect voor een doe-het-zelf installatie, alsook betonnen regenputten die bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Sifon- & Toezichtputten

Maak gebruik van sifon- en/of inspectieputten om je waterstromen te reguleren en te monitoren met maximale efficiëntie. Via een sifonput kan je zonder enig breekwerk aan verstoppingen in afvoerbuizen. Het houdt eventuele rioolgeur tegen en vangt het vetten op. Via een toezichtput kun je je afvoerbuizen op een simpele & efficiënte wijze inspecteren, reinigen en/of onderhouden.

Pompen

Beheer jouw watervoorziening op een efficiënte en betrouwbare manier. In ons gamma tref je pompen voor diverse situaties, van het overbrengen van water uit diepe(re) reservoirs tot het verzekeren van een stabiele watertoevoer met optimale druk in je waterleidingsystemen. Ontdek onze vele oplossingen, waaronder dompelpompen, onderwater- en hydrofoorpompen, en drukverhogingssystemen.

Afvoergoten - Leus

Afvoergoten

Voer het water af dat via het terras jouw tuin zou instromen door middel van een afvoergoot. Van de meer klassieke afvoergoten tot discrete en verlaagde ontwerpen, tot afvoergoten voor intensief gebruik, bij Leus Bouwmaterialen bieden we een brede keuze aan mogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen. Spring even binnen & ontdek ons assortiment afvoergoten, ontworpen om het verschil te maken in diverse weersomstandigheden.

Wist je dat? Ook grind &/of sierstenen zijn een duurzame oplossing om je tuin plas- &/ moddervrij te houden. Deze stenen zijn uiterst poreus waardoor regenwater er gemakkelijk kan doordringen. Het resultaat is een geslaagd waterbeheer in je tuin en een duimpje op tegen bodemverharding.
Lees meer hierover >”

Last van vocht- &/ waterproblemen?

Om verdere schade te voorkomen is professioneel advies van onschatbare waarde bij specifieke waterproblemen, zoals (opstijgend) vocht & lekkages.

Kom bij ons langs in onze filialen, we staan je er graag bij met de nodige bijkomende ondersteuning voor onder meer:

Barsten in je fundering of problemen met je waterafvoer kunnen tot een waterlek leiden. Bij Leus Bouwmaterialen beschikken we over een ruim gamma aan toepassingen om waterlekken te kunnen behandelen, van kits om scheuren te herstellen, tot waterdichte coatings, en zoveel meer.

Bij opstijgend vocht is het essentieel om eerst de oorzaak vast te stellen om vervolgens passende maatregelen te kunnen nemen. Onze oplossingen staan je bij in meerdere scenario’s: Van het injecteren van vochtwerende middelen in je muren, tot onder meer het aanbrengen van coatings & vochtwerende membranen.

We helpen je bij het bestrijden van vochtproblemen in huis. Tot onze producten behoren onder meer: Waterdichte coatings & waterafstotende membranen, luchtroosters voor betere ventilatie en toepassingen voor het bestrijden van schimmelvorming.

Contacteer ons

Vertrouw op onze vele mogelijkheden voor een sterk & efficiënt waterbeheer. Contacteer ons of spring binnen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een effectieve afwatering voor elk project.

Contact

Spring even binnen

Contact - Leus