Sola

Het merk SOLA staat voor perfecte meetinstrumenten. Al meer dan 60 jaar produceren ze als specialist in meten en markeren een breed aanbod van producten waarmee we vaklui op de bouw gericht ondersteunen. Ze volgen daarbij de aanpak om onze producten zoveel mogelijk aansluitend op de behoeften van de klanten te ontwikkelen en voortdurend te optimaliseren.

Productinnovaties van het merk SOLA onderscheiden zich dienovereenkomstig door consistente eenvoud, effici├źntie en precisie. Daarmee bepalen wij al jaren lang de norm in tal van toepassingen, van weg- en waterbouw tot interieurbouw. Als Oostenrijkse marktleider voor waterpassen van topklasse bieden wij een breed scala aan producten, dat onder meer vouwduimstokken, strijklatten en rijen, rolbandmaten, landmetermaten, winkelhaken, markeergereedschappen, laserafstandsmeters en een afzonderlijk laserprogramma omvat.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Sola is verkrijgbaar bij

Ecologisch isoleren met kalkhennep

CaNaDry wordt gebruikt als niet-belaste isolatie in wanden en plafonds. Canadry wordt eenvoudig in de gewenste dikte aangebracht, aangedrukt en afgesloten met de dampopen beplating EXi board. CaNaDry is reeds op voorhand voor u gedroogd en gemengd zodat u onmiddellijk een kant-en klare isolatie bekomt….

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021