Bent u op zoek naar een goede oplossing om uw muren langs de binnenzijde te isoleren? Wij hebben de oplossing. Met Xella Multipor isolatieplaten kunnen er geen problemen ontstaan met schimmel of vocht.

Xella: referentie Multipor: Renovatie kasteel en bijgebouw Boterlaerhof te Deurne, Renotec, Giraf

Multipor is een capillair actieve isolatie. Capillair actieve systemen zijn dampopen en houden de condensatie niet tegen maar bufferen het vocht en herverdelen het naar de warme zijde van de isolatie dankzij de capillaire werking van het materiaal.  Capillair actieve isolatiesystemen bieden het voordeel dat ze zonder dampscherm geplaatst kunnen worden en dat ze de droging van vochtige muren naar binnen toe toelaten.

De massieve en vormvaste isolatieplaten Multipor TIPwall (WI) zijn eenvoudig te gebruiken en behandelen. Door hun lichte massa, zijn ze handzaam en gemakkelijk in het juiste formaat te verzagen. Ze worden toegepast als binnenisolatie van buitenmuren. 

Multipor isolatieplaten worden aangebracht door middel van een volle verlijming op een steenachtige ondergrond (beton, baksteen, cellenbeton,…).

Alles over de verwerking van Multipor, het bevestigen van materialen en andere bijzonderheden kan u onderaan de pagina terugvinden.

Hebt u een werf of project dat u met Multipor wil realiseren? Contacteer ons in Melle of Sleidinge voor advies en prijzen.