Skylux

Leus Bouwmaterialen is officiele verdeler van Skylux lichtstraten, lichtkoepels, polycarbonaatplaten, golfplaten, veranda en geveloplossingen op maat.

Skylux is een merk van AG.Plastics. Het familiebedrijf startte in 1954 als groothandel in glas en spiegels en groeide uit tot één van de grootste lichtkoepelproducenten in Europa.

Het assortiment kunststofproducten voor de bouwsector en doe-het-zelfmarkt is erg uitgebreid. Maar even belangrijk: ze kunnen erg snel leveren. Op de bedrijfsterreinen - samen 12 ha groot - beschikken ze naast de verschillende productie-eenheden over heel wat magazijnruimte. Zo kunnen ze moeiteloos de grootste voorraad van kunststoffen in Europa beheren.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Een prijsofferte kan u hier aanvragen.

Skylux is verkrijgbaar bij

Ecologisch isoleren met kalkhennep

CaNaDry wordt gebruikt als niet-belaste isolatie in wanden en plafonds. Canadry wordt eenvoudig in de gewenste dikte aangebracht, aangedrukt en afgesloten met de dampopen beplating EXi board. CaNaDry is reeds op voorhand voor u gedroogd en gemengd zodat u onmiddellijk een kant-en klare isolatie bekomt….

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021