Skylux

Leus Bouwmaterialen is officiele verdeler van Skylux lichtstraten, lichtkoepels, polycarbonaatplaten, golfplaten, veranda en geveloplossingen op maat.

Skylux is een merk van AG.Plastics. Het familiebedrijf startte in 1954 als groothandel in glas en spiegels en groeide uit tot één van de grootste lichtkoepelproducenten in Europa.

Het assortiment kunststofproducten voor de bouwsector en doe-het-zelfmarkt is erg uitgebreid. Maar even belangrijk: ze kunnen erg snel leveren. Op de bedrijfsterreinen - samen 12 ha groot - beschikken ze naast de verschillende productie-eenheden over heel wat magazijnruimte. Zo kunnen ze moeiteloos de grootste voorraad van kunststoffen in Europa beheren.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Een prijsofferte kan u hier aanvragen.

Skylux is verkrijgbaar bij

Multipor wordt 100% Ecologisch

Het Multipor merk wordt groen vanaf 1 januari 2022.Daarmee wil Xella zichtbaar maken wat Multipor al altijd is geweest: een ecologisch hoogstaand isolatiemateriaal dat mens en natuur laat ademen. Zo is Multipor o.a. volledig recycleerbaar en kan het als grondstof voor het produceren van nieuwe…

Rockwool Rockvent voor geventileerde gevels

Specifiek voor geventileerde gevels ontwikkelde Rockwool een nieuwe type isolatie “Rockvent”. Dit type rotswolisolatie zijn extra stevige en waterwerende isolatieplaten voor vliesgevels en geventileerde gevels met hoge thermische prestaties. Afhankelijk van de toepassing bestaan er verschillende afwerkingen in het Rockvent gamma: Rockvent Base Black voor…