LeonardoFix

LeonardoFix is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de gevelbouw. LeonardoFix werkt samen met een netwerk van professionele plaatsers. Die worden door ons opgeleid en technisch ondersteund. Onze eigen studiedienst maakt de nodige statische berekeningen en voorziet ontwerptekeningen, montageplannen, principedetails ... Advies vanaf de ontwerpfase maakt namelijk vaak het verschil tussen succes of mislukking in de relatief nieuwe markt van gevelstructuren.

LeonardoFix staat steeds paraat om advies te geven over elk type gevelontwerp  en ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van de meest efficiënte draagstructuur.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

LeonardoFix is verkrijgbaar bij

Papvoegen met Seifert voegspecie

Papvoegen of chipperen is een decoratieve manier van gevelafwerking om een gevel een authentieke uitstraling te geven. Door een product (Fixopierre hechtingsmiddel) toe te voegen aan gewone voegspecie (bvb. Seifert voegmortel) bekomt men papvoegsel of chippermortel. Papvoegsel is een samenstelling van witte gewassen, gerolde kwartskorrels…

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021