Jackon

JACKON Insulation is een van de toonaangevende fabrikant voor XPS-oplossingen die voor gebruikers in de bouw en de industrie maximale isolatie-effici├źntie en kostenbesparing biedt.

Jackon onderscheid zich van de concurrentie door hun deskundigheid als producent en zo dus een breed productgamma waarbij er ook rekening gehouden wordt met het klimaat.

Wij verdelen voornamelijk

  • Jackodur isolatieplaten
  • Jackoboard bouwplaten

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Jackon is verkrijgbaar bij

Multipor wordt 100% Ecologisch

Het Multipor merk wordt groen vanaf 1 januari 2022.Daarmee wil Xella zichtbaar maken wat Multipor al altijd is geweest: een ecologisch hoogstaand isolatiemateriaal dat mens en natuur laat ademen. Zo is Multipor o.a. volledig recycleerbaar en kan het als grondstof voor het produceren van nieuwe…

Rockwool Rockvent voor geventileerde gevels

Specifiek voor geventileerde gevels ontwikkelde Rockwool een nieuwe type isolatie “Rockvent”. Dit type rotswolisolatie zijn extra stevige en waterwerende isolatieplaten voor vliesgevels en geventileerde gevels met hoge thermische prestaties. Afhankelijk van de toepassing bestaan er verschillende afwerkingen in het Rockvent gamma: Rockvent Base Black voor…

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021