Heller

Heller is de wereldwijd erkende specialist in alle aspecten van professioneel boren. Als expert in ontwikkeling, productie en marketing van boren voor alle toepassingen is Heller de keuze van professionals op de bouwplaats en in de industrie.

Heller is een van 's werelds belangrijkste en meest gerenommeerde fabrikanten van boren. Technologie en topkwaliteit vormen de maatstaven voor productontwikkeling, productie en verkoop. Bij Heller staan technologie en kwaliteit centraal, dit wil zeggen dat er steeds gewerkt wordt naar de modernste methode waarbij kwaliteit vooraan staat.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Heller is verkrijgbaar bij

Papvoegen met Seifert voegspecie

Papvoegen of chipperen is een decoratieve manier van gevelafwerking om een gevel een authentieke uitstraling te geven. Door een product (Fixopierre hechtingsmiddel) toe te voegen aan gewone voegspecie (bvb. Seifert voegmortel) bekomt men papvoegsel of chippermortel. Papvoegsel is een samenstelling van witte gewassen, gerolde kwartskorrels…

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021