LUX Elements, Systemen voor badkamers en wellness

LUX Elements, een vooraanstaand merk in de bouwsector, is producent van waterafstotende hardschuimpanelen die geschikt zijn voor betegeling.  Van badkamers tot welnessruimtes, een greepje uit de toepassingsmogelijkheden van LUX:

  • Lichtgewicht bouwplaten – De lichtgewicht bouwplaten van LUX zijn een ideale keuze voor wandbekleding of bodemopbouw in vochtige ruimtes, waarbij ze als ondergrond voor tegels en pleisterwerk worden ingezet.
  • Douchesystemen – De LUX-douchesystemen bieden talloze mogelijkheden waarbij comfort en esthetiek naadloos worden gecombineerd. Voor een complete fabrieksgarantie worden alle toebehoren zoals lijmen, voegmaterialen en afdichtingsmiddelen in één pakket aangeboden.
  • Decoratieve Elementen – Ontdek de decoratieve, vochtbestendige producten van LUX Elements. Van hoekprofielen en verlichtingssystemen, tot op-maat-gemaakte constructies zoals zitbanken, rustbanken & massagetafels, …

Leus Bouwmaterialen biedt als exclusieve verdeler een uitgebreid assortiment van LUX Elements. Laat je bijstaan met deskundig advies & geniet van een snelle levering en uitstekende dienst na verkoop.

Contacteer ons

Lux Elements systemen voor, badkamer & wellness

Verkrijgbaar in Melle en Sleidinge

Contacteer Melle

09 210 11 00
melle@leus.be

Pontstraat 54,
9090 Melle

Contacteer Sleidinge

09 357 35 37
sleidinge@leus.be

Dorp 3,
9940 Sleidinge