Knauf, dat is samen vernieuwen.

Knauf heeft door de jaren heen een onbetwistbare reputatie verworven inzake hoogwaardige bouwproducten en -systemen. Wens je een zolderkamer bij te bouwen, een keuken te betegelen of een tuinmuur te metsen? Geen nood! Bij Knauf vind je steeds het passende systeem.

Knauf biedt een breed scala aan producten, waaronder gipsplaten, stukadoorsmaterialen, isolatiematerialen, vloersystemen en andere bouwmaterialen.

Aantrekkelijke verpakkingen, duidelijke gebruiksaanwijzingen en een handige doe-het-zelfgids helpen je jouw dromen waar te maken en verschaffen je veel voldoening van je werk.

Vragen over de producten van Knauf? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of spring even binnen in onze filialen.

Gipsplaten, stabilisé, isolatie en zo veel meer!

Bouwen met gipsplaten, stukadoren, egaliseren en uitvullen, tegelen, metselen en betonneren, pleisteren, monteren en dichten… Het kan allemaal met de bouwproducten en -systemen van Knauf.

Topkwaliteit producten en systemen voor de bouw, dat is waar Knauf voor staat. Samen met Knauf lever je elke dag weer het beste eindresultaat voor jouw klanten.

Knauf, gipsplaten, stabilisé, isolatie en zoveel meer!

Verkrijgbaar in Melle en Sleidinge

Contacteer Melle

09 210 11 00
melle@leus.be

Pontstraat 54,
9090 Melle

Contacteer Sleidinge

09 357 35 37
sleidinge@leus.be

Dorp 3,
9940 Sleidinge