Maak buitenruimtes waterproof met deze gloednieuwe Eco Solutions!

Aviena Edge

De herfst komt eraan. Hét moment om stil te staan bij het waterproof maken van je projecten. Zeker nu we steeds vaker geconfronteerd worden met extreme regenval. De Eco Solutions van Ebema_Stone&Style voorkomen wateroverlast in tuinen en aan inritten. Maak kennis met het grootste gamma aan waterdoorlatende en -passerende betonoplossingen. In deze mailing ontdek je onze nieuwigheden. Van de Aviena Edge en Seamstone tot een creatief combinatieconcept.

Aviena Edge
Water doorlaten zodat het vlot de bodem indringt: voortaan kan het ook in W-vorm! Met zijn strakke hoeken creëert de Aviena Edge een opvallend visueel effect in elke buitenruimte. Rock Werchter pakte het eerst uit met deze opvallende tegel. Hij is ook geschikt voor brandwegen.
Greenstone half formaat
Ongetwijfeld ken je de Greenstone al. Met zijn brede voegen creëert deze tegel inritten en parkeerplekken met een groen karakter. Hij kan een hoge verkeersdruk aan. Nu is de Greenstone ook verkrijgbaar in half formaat. Handig om je ontwerpen optimaal in te vullen. En … om te komen tot een creatief combinatieconcept.
Seamstone
Seamstone
Seamstone
De Seamstone is de ideale steen om gesloten bestrating en waterpasserende tegels te verbinden. Deze nieuwe steen is in twee formaten te verkrijgen (25×25 cm en 25×12,5 cm) en sluit hierdoor perfect aan op de Greenstone én de Grasslines Small. Je kan dus drie types stenen in verschillende formaten eindeloos combineren. Kies zelf of je hierbij de voegen opvult met gras of grind.

De Seamstone zelf is niet waterdoorlatend maar gaat met een geschikte voegmortel of epoxyvoeg wel efficiënt onkruidvorming tegen. Met zijn kleine voeg van 6 mm maakt hij stijlvol de verbinding tussen gesloten bestrating en waterpasserende tegels. Ideaal om parkings of inritten vlot toegankelijk te maken.

Wens je meer informatie over deze tegels van Stone & Style, Ebema, aarzel niet ons te contacteren in Melle of Sleidinge.