CaNaDry wordt gebruikt als niet-belaste isolatie in wanden en plafonds. Canadry wordt eenvoudig in de gewenste dikte aangebracht, aangedrukt en afgesloten met de dampopen beplating EXi board.

CaNaDry is reeds op voorhand voor u gedroogd en gemengd zodat u onmiddellijk een kant-en klare isolatie bekomt. Dit droge isolatiemateriaal wordt aangebracht tussen de te isoleren muur of plafond en een definitieve bekisting afwerking. Als afwerking kan elke stevige dampopen beplating gebruikt worden, wij raden echter EXi board aan die gegarandeerd dampopen, zeer sterk, ecologisch en brandbestendig is. Bovendien kan op deze beplating onmiddellijk de afwerking van uw keuze aangebracht worden (schilderen, behangen, pleisteren,…). En dit meteen de dag na de plaatsting, dus geen droogtijden!

Met CaNaDry kan u op heel eenvoudige en snelle wijze zelf uw binnenisolatie aanbrengen en genieten van alle voordelen van een met kalkhennep geïsoleerd huis. Onze CaNaDry wordt geleverd in Bigbags van 1m³ en zakken van 80l.

CaNaDry-wall

CaNaDry-wall wordt gebruikt als niet-belaste isolatie voor muren om een traditioneel met kalkhennep geïsoleerde muur te bekomen. De CaNaDry-mix wordt geleverd in bigbags van 1m³ of in bulk. Onder goede omstandigheden kan de EXi-Mix wall gedurende een week verwerkt worden.

Het volledige assortiment kan u terugvinden op de website van fabrikant EXIE en kan u bij Leus Bouwmaterialen aankopen.