Ytong

Ytong is een licht bouwmateriaal gemaakt uit kalk, cement en zand dat voor meer dan de helft bestaat uit miniscule versteende met lucht gevulde cellen. Deze stilstaande lucht geeft cellenbeton zijn opvallende en unieke producteigenschappen op het gebied van thermische isolatie, warmte-accumulatie, vochtongevoeligheid en brandwerendheid.

Het is met andere woorden een materiaal dat tegelijkertijd dragend en isolerend is. Men kan er massieve muren mee optrekken of dubbele muren met een luchtspouw. En het is niet nodig om extra isolatiemateriaal in de buitenmuren te voorzien wanneer men bouwt met Ytong Low Energy blokken. Wie bouwt met Ytong, geniet van een warme buitenschil zonder koudebruggen.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Ytong is verkrijgbaar bij

Ploegsteert Prefab Gevelsteen Gewelven

Het Tamburogewelf van Ploegsteert is een prefab gemetseld booggewelf dat bestaat uit een betonnen bovenzijde en een zichtbare onderzijde uit gemetselde baksteen.     Standaardbreedte: 80 cm Standaardlengte: 3, 4 of 5 m Hoogte gewelf (zonder bijkomende druklaag) = 21 cm(voor gevelsteen met breedte 9 cm) Beschikbaar…

Papvoegen met Seifert voegspecie

Papvoegen of chipperen is een decoratieve manier van gevelafwerking om een gevel een authentieke uitstraling te geven. Door een product (Fixopierre hechtingsmiddel) toe te voegen aan gewone voegspecie (bvb. Seifert voegmortel) bekomt men papvoegsel of chippermortel. Papvoegsel is een samenstelling van witte gewassen, gerolde kwartskorrels…

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021