Olivier Bricks

Olivier Bricks is een Belgische steenfabriek opgericht in 1949 in Rumbeke, ze zijn gespecialiseerd in de productie van gevelstenen zo hebben ze ook hun eigen gepatenteerd productieprces!

Al meer dan 70 jaar blijft Olivier Bricks trouw aan hun filosofie om kwalitatieve gevelstenen met karakter die de trends van de tijd volgen te produceren.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Olivier Bricks zijn verkrijgbaar bij

Ploegsteert Prefab Gevelsteen Gewelven

Het Tamburogewelf van Ploegsteert is een prefab gemetseld booggewelf dat bestaat uit een betonnen bovenzijde en een zichtbare onderzijde uit gemetselde baksteen.     Standaardbreedte: 80 cm Standaardlengte: 3, 4 of 5 m Hoogte gewelf (zonder bijkomende druklaag) = 21 cm(voor gevelsteen met breedte 9 cm) Beschikbaar…

Papvoegen met Seifert voegspecie

Papvoegen of chipperen is een decoratieve manier van gevelafwerking om een gevel een authentieke uitstraling te geven. Door een product (Fixopierre hechtingsmiddel) toe te voegen aan gewone voegspecie (bvb. Seifert voegmortel) bekomt men papvoegsel of chippermortel. Papvoegsel is een samenstelling van witte gewassen, gerolde kwartskorrels…

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021