Fakro

FAKRO werd in 1991 opgericht in Polen en is wereldwijd de tweede grootste dakvensterfabrikant en de belangrijkste producent van platdakvensters.  Met meer als 3.300 werknemers, twaalf fabrieken en over de tweehonderd duizend vierkante meter aan productie faciliteiten, veertien eigen filialen in het buitenland en een uitgebreid distributienetwerk is FAKRO een grote speler in de bouwsector.

Hierbij een samenvatting van de 10 belangrijkste redenen om voor de (plat)dakvensters en zoldertrappen van het merk te kiezen:

  1. Gebruiksvriendelijke handgreep onderaan: voor hogere plaatsing van het dakvenster en dus meer licht in de kamer.
  2. Uitstekende isolatiewaarde: minder verwarmingskosten.
  3. Perfect ventilerend: twee kierstanden en regelbaar ventilatierooster.
  4. Renovatie-klaar: vervang alle merken van dakramen met onze REnov oplossing – zonder uitbreken van de binnenafwerking!
  5. Ideaal voor vochtige ruimtes: FAKRO biedt als een van de enige ook PVC-dakvensters aan.
  6. Extreem duurzaam: afvoerkanalen voor condensatie onderaan het raamkader.
  7. Beveiligd tegen inbraak: uniek topSafe inbraakvertragend systeem.
  8. Pionier in platdakvensters, sinds 2013: vlakke en beloopbare platdakvensters, platdakvensters voor daktoegang, rook- en warmteafvoer dakvensters voor platte daken …
  9. Ook zoldertrappen en platdaktoegangen: voor snelle, veilige toegang tot de zolder of het plat dak. De zoldertrappen kunnen zelfs superisolerend of brandwerend besteld worden.
  10. 20 jaar garantie op het glas, en zelfs levenslang tegen breuk door hagel.

Daarnaast heeft Fakro een ruim assortiment zoldertrappen aan zeer interessante prijzen. Albintra is exclusief importeur van Fakro in België en werkt sinds jaar en dag samen met Leus Bouwmaterialen voor een vlotte verdeling in de regio.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Een prijsofferte kan u hier aanvragen.

Fakro is verkrijgbaar bij

Multipor wordt 100% Ecologisch

Het Multipor merk wordt groen vanaf 1 januari 2022.Daarmee wil Xella zichtbaar maken wat Multipor al altijd is geweest: een ecologisch hoogstaand isolatiemateriaal dat mens en natuur laat ademen. Zo is Multipor o.a. volledig recycleerbaar en kan het als grondstof voor het produceren van nieuwe…

Rockwool Rockvent voor geventileerde gevels

Specifiek voor geventileerde gevels ontwikkelde Rockwool een nieuwe type isolatie “Rockvent”. Dit type rotswolisolatie zijn extra stevige en waterwerende isolatieplaten voor vliesgevels en geventileerde gevels met hoge thermische prestaties. Afhankelijk van de toepassing bestaan er verschillende afwerkingen in het Rockvent gamma: Rockvent Base Black voor…