Knauf

Als leider in de gipswereld, streeft Knauf ernaar om zijn positie te consolideren tussen de spelers in de bouwsector voor het volledige Knauf productgamma. Ook hecht Knauf veel waarde aan het milieu en doet het steed szijn best om de ecologische voetafdruk te verkleien door innoverende en duurzame oplossingen aan te bieden.

In 1974 huldigt Knauf zijn Belgische vestiging in. Deze bevindt zich in Engis, in de buurt van Luik. De kant-en-klare pleisters overtuigen de Belgische ondernemers al snel door hun afwerkingskwaliteit en hun gebruiksgemak. Sinds die tijd heeft de sector van de afwerking al heel wat vooruitgang geboekt en veranderingen doorgemaakt. Knauf België, dat trouw blijft aan de vernieuwende dynamiek van de groep, was één van de drijvende krachten achter deze evolutie. De technische diensten en adviezen op het terrein vormen eveneens een troef die de professionals zeker weten te waarderen.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over onze producten en diensten via het contactformulier. Vraag een prijsofferte aan!

Knauf is verkrijgbaar bij

Ecologisch isoleren met kalkhennep

CaNaDry wordt gebruikt als niet-belaste isolatie in wanden en plafonds. Canadry wordt eenvoudig in de gewenste dikte aangebracht, aangedrukt en afgesloten met de dampopen beplating EXi board. CaNaDry is reeds op voorhand voor u gedroogd en gemengd zodat u onmiddellijk een kant-en klare isolatie bekomt….

WordPress Theme built by Shufflehound. Leus Bouwmaterialen 1890 - 2021